Benchmark Inkoop Energie

Een must voor elke inkoper van elektriciteit en gas

Ieder jaar organiseert VEMW de Benchmark Inkoop Energie: hét prijsvergelijkende onderzoek dat inzicht biedt in uw inkoopresultaten van elektriciteit en/of gas, in vergelijking met die van andere energie-inkopers.

Wat wordt er gebenchmarkt?
De Benchmark vergelijkt uw leveringsprijzen van elektriciteit en gas en de resultaten van verschillende inkoop- en prijsstrategieën. Daarnaast maakt de Benchmark de herkomst van de stroom inzichtelijk. De vergelijking van de verschillende prestaties gebeurt op basis van vergelijkbare inkoopprofielen (bedrijfstijd). Zo weet u zeker dat er appels-met-appels worden vergeleken!

Meedoen?
Aan het begin van elk jaar nodigt VEMW leden per e-mail uit om deel te nemen aan de Benchmark Inkoop Energie. Deelname is gratis en exclusief voor leden van VEMW.

Rapportage
Elk deelnemer ontvangt een geïndividualiseerde en geanonimiseerde rapportage waarin onder meer antwoorden worden gegeven op:

  • wat is mijn inkoopresultaat ten opzichte van anderen met eenzelfde inkoopprofiel?
  • wat zijn de resultaten van verschillende inkoopstrategieën?
  • op welke producten wordt er geclickt en hoe vaak?
  • hoe scoort een collectieve inkoop van een individuele inkoop van elektriciteit en gas?
  • hoe intensief is de spreiding van de inkoop en wat levert het op?
  • hoeveel wordt er verduurzaaamd en met welke Garanties van Oorsprong?

Waarborg
VEMW gaat uiterst zorgvuldig om met de gegevens die u beschikbaar stelt. De wijze waarop VEMW uw gegevens behandelt, leest u in het document Waarborg.

Informatie
Voor meer informatie of deelname aan de Benchmark Inkoop Energie neemt u contact op met Eric Picard van VEMW. (0348 48 43 51 of ep@vemw.nl).

Leden kunnen hier inloggen voor de Benchmark Inkoop Energie.Persberichten Nieuws