Als VEMW lid sta je sterker!

Als VEMW-lid maak je deel uit van een uitgebreid netwerk van meer dan de helft van het totale zakelijke energie- en watergebruik in Nederland. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen in het vakgebied. Wil je meer informatie of een aanmeldformulier voor het lidmaatschap ontvangen mail dan naar Karin Burghouwt. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Mailadres: kb@vemw.nl

De voordelen van een lidmaatschap

Deelnemen aan VEMW activiteiten

(Gratis) deelnemen aan Kennislunches, Seminars en Webinars. Tegen gereduceerd tarief deelnemen aan de Basiscursus Elektriciteit en Gas, de VEMW Energiedag en Hét Nationale Watersymposium en de SKIW Praktijkdagen.

Gratis VEMW Benchmark Inkoop Energie

Krijg inzicht in je eigen inkoopprestaties. Jaarlijks organiseert VEMW de Benchmark Inkoop Energie: dé benchmark die inzicht geeft in je inkoopresultaten van elektriciteit en gas. Of je nu veel of weinig energie verbruikt, het zelf inkoopt of uitbesteedt, een éénjarig contract hebt afgesloten of voor meerdere jaren; het loont om te weten wat je betaalt ten opzichte van andere zakelijke energiegebruikers! Gratis deelname voor leden.

Helpdesk

Beantwoording van al je vragen op het gebied van netten, aansluitingen, tarieven, prijzen, actuele marktontwikkelingen e.d.. Stuur een mail aan desk@vemw.nl of benader één van onze specialisten.

Abonnement op Inzicht en E&W Update

We zenden je elk kwartaal gratis ons e-magazine VEMW Inzicht en de E&W Update toe. Meld je aan via je persoonlijke Mijn VEMW pagina of stuur een mail aan Thessa de Ridder. tr@vemw.nl

Jaarlijks je eigen Jaaroverzicht op Maat

Wij stellen jaarlijks een Jaaroverzicht op Maat op voor ieder individueel lid of concern. Daarin maken we onze inspanningen én de resultaten inzichtelijk. Waar mogelijk kwantificeren we deze resultaten en zetten deze af tegen de betaalde contributie. Bekijk het geanonymiseerde Jaaroverzicht over 2022. Er is ook een Engelse versie beschikbaar.

Meedoen in een of meer overleggroepen

VEMW-leden ontwikkelen het VEMW-beleid in de Beleids- en Taakgroepen. Deze zijn samengesteld uit een brede vertegenwoordiging van VEMW-leden. Wil je ook invloed hebben op het beleid van de vereniging en bovendien heel veel kennis opdoen? Bel Thessa de Ridder (0348 48 43 57).

Soorten lidmaatschappen

Regulier lidmaatschap

Voor alle zakelijke gebruikers van elektriciteit, gas en water in Nederland. Contributie wordt geheven op basis van een tabel.

Lees meer

Buitengewoon lidmaatschap

Voor handelaren in elektriciteit en/of gas, producenten daarvan of diegenen die adviesdiensten verlenen op het gebied van energie en/of water en zij, die het leveren van energie en/of water als hun hoofdactiviteit hebben.

Lees meer

Adviseurslidmaatschap

Voor adviesbureaus en adviseurs op het gebied van energie en water.

Lees meer

Meer informatie

Wil je meer informatie over het VEMW lidmaatschap? Neem dan contact op met Karin Burghouwt. Stuur haar een mail met je gegevens en wij nemen contact met je op.

Karin Burghouwt

Secretaris Verenigingszaken

kb@vemw.nl 0348 48 43 56

Karin Burghouwt