VEMW Basiscursus Elektriciteit en Gas

VEMW Basiscursus Elektriciteit en Gas

In twee dagen op de hoogte van alle belangrijke facetten 

De VEMW Basiscursus Elektriciteit & Gas is een zeer goed beoordeelde, tweedaagse cursus die alle aspecten omtrent energie behandelt. Heeft u behoefte aan verdieping hierover, bijvoorbeeld vanwege een functiewisseling, vanwege ontwikkelingen in uw organisatie omtrent energie, of om slagvaardiger te zijn bij energievraagstukken? Of heeft u (nieuwe) collega’s voor wie een uitgebreide introductie in de complexe wereld van energie interessant zou kunnen zijn?

In de Basiscursus komen zowel de dagelijkse praktijk als beleidsmatige aspecten met betrekking tot energievraagstukken aan bod. De cursus biedt een overzicht van het Nederlandse en Europese Energiebeleid en de positie van de zakelijke energiegebruiker in de energiemarkt. De inkoop van elektriciteit en gas en de technische zaken met betrekking tot elektriciteits- en gasaansluitingen komen ruimschoots aan bod. Kortom, de Basiscursus biedt een goede basis om alle relevante aspecten van zakelijke elektriciteits- en gasafnemers beter te begrijpen. 

VEMW is hét kenniscentrum en dé belangenbehartiger voor de zakelijke energie- en watergebruiker. Onze, jarenlang opgebouwde, kennis vormt een gedegen basis voor deze cursus. Wij hebben deze cursus zélf, in overleg met leden van VEMW, samengesteld. De cursus wordt geleid door Hans Grünfeld (algemeen directeur) en gegeven door Jacques van de Worp (senior beleidsadviseur), Matthieu van den Beld (beleidsadviseur) en Paul Villalobos Valdivia (beleidsadviseur). 

Data en tijd 

  • Twee vrijdagen in november
  • 9.00 tot 16.30 uur

Kosten en deelname
Kosten zijn voor leden van VEMW € 850,- en voor niet-leden van VEMW € 1.350,- exclusief BTW per persoon (inclusief cursusmateriaal en lunches).

Locatie
KAS, Woerden