Terug naar kennisbank

VEMW Stroomdiagram aanpassing gecontracteerd vermogen

Elektriciteit AansluitingSchema1 november 2010Matthieu van den Beld

Voor aanpassen van het Gecontracteerde Transportvermogen (GTV) gelden afhankelijk van uw tariefcategorie verschillende spelregels in het geval u de GTV omhoog of omlaag wilt aanpassen of eventueel overschrijdt. Dit schema geeft u snel inzicht in de mogelijkheden.

Voor de aanpassing van het gecontracteerde transportwvermgen zijn in de Tarievecode afspraken gemaakt. Zie daarvoor artikel 3.7 en de daaronder vallende leden van de Tarievencode. VEMW heeft van alle afspraken een handig stroomschema gemaakt waarin u afhankelijk van de tarefcategorie waar de aansluiting in valt en de omstandigheden waaronder u een aanpassing wilt, kunt zien wat de mogelijkheden zijn.