Op de hoogte

Hoe wilt u op de hoogte blijven?

VEMW houdt haar leden voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en actualiteiten. Leden kunnen aangeven op welke wijze zij up-to-date willen blijven.

Jaarverslag op maat

Het VEMW Jaaroverzicht op Maat 2020 hebben we voor onze leden geheel op maat samengesteld. Een jaaroverzicht dat ieder lid-bedrijf of -organisatie, en eventuele dochterbedrijven die ook lid zijn van VEMW, antwoord geeft op de vraag: 'wat levert het lidmaatschap mij op?" Wij baseren deze toegevoegde waarde op het energie- en/of watergebruik van de leden en de relateerde onderwerpen die voor hen relevant en belangrijk zijn. Wat heeft VEMW in 2020 precies betekend? En welke (financiële) voordelen hebben het VEMW-lidmaatschap voor de onderneming opgeleverd ten opzichte van de betaalde contributie?  Leden ontvangen hun jaaroverzicht in juni per post en digitaal. 

VEMW Inzicht
Vier maal per jaar verschijnt VEMW Inzicht. Dit verenigingsblad bevat opinieartikelen, interviews met leden, praktijkcases en achtergrondinformatie over de onderwerpen waarmee VEMW bezig is. Vanaf 2021 verschijnt Inzicht uitsluitend als digitale uitgave. Abonneren? Stuur een  mail aan desk@vemw.nl.

Energie- en Water update
Exclusief voor VEMW-leden. Deze digitale kwartaalpublicatie bevat nieuws over relevante wetten, regels, jurisprudentie en beleid(svoornemens). Ook wijzigingen, betrokken sectoren, consequenties voor VEMW-leden en de betrokkenheid van VEMW komen aan bod.

Nieuwsbrief VEMW Weekbericht
Elke week ontvangen leden per e-mail het VEMW Weekbericht. In deze nieuwsbrief vinden zij een overzicht van recente ontwikkelingen op energie -en watergebied en informatie over VEMW-activiteiten. Laat uw gegevens achter en ontvang deze wekelijkse e-mailing.

Twitter
Zoals veel andere belanghebbenden en actoren in de energie- en waterwereld, zijn ook VEMW en haar medewerkers en adviseurs actief op Twitter. Zo maakt Twitter onlosmakelijk deel uit van de belangenbehartiging van onze leden: het biedt de mogelijkheid om opinies en actualiteiten direct kenbaar te maken. Iedereen die de actualiteit op energie- en watergebied tot op de minuut wil volgen moet zeker onze twitteraccounts volgen:

@VEMW
LinkedIn
Volg de LinkedIn-pagina van VEMW voor actualiteiten over uw vereniging en op het gebied van energie en water.