Ledenvoordeel

De voordelen van een lidmaatschap op een rij

Met VEMW staat u sterker! Het is van groot belang dat zakelijke energie- en watergebruikers worden gehoord in Den Haag en Brussel. Het Klimaatakkoord stelt gebruikers voor grote uitdagingen. VEMW staat voor betrouwbare voorzieningen en beheersbare kosten. VEMW: úw belangenbehartiger en kenniscentrum op het gebied van duurzaam gebruik van elektriciteit, gas en water kán niet zonder uw steun. Word lid!

Voordelen

Het lidmaatschap van de enige Nederlandse vereniging voor zakelijke energie- en watergebruikers biedt u veel voordelen:
Altijd verzekerd van de juiste, actuele prijsinformatie, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving en praktische gereedschappen.|
VEMW nam namens gebruikers in 2018 en 2019 deel aan zowel de industrietafel als de elektriciteitstafel. Ook zijn wij nauw betrokken bij het vorm geven van de uitvoeringsplannen in het Klimaatakkoord. 

  • Als lid maakt u deel uit van een uitgebreid netwerk van meer dan de helft van het totale zakelijke energie- en watergebruik in Nederland. U staat dus niet alleen met uw vragen op het gebied van energie, elektriciteit, netwerken, gas of water.
  • U kunt deelnemen aan de VEMW kennislunches, Energiedag, Seminars, Webinars  en de Basiscursus elektriciteit en gas.
  • Uw kunt gratis deelnemen aan de jaarlijkse VEMW Benchmark Inkoop Energie en krijgt daardoor inzicht in uw eigen inkoopprestaties. 
  • Helpdesk, beantwoording van al uw vragen op het gebied van netten, aansluitingen, tarieven, prijzen e.d..
  • Gratis toezending van ons kwartaal e-magazine Inzicht.
  • Leden ontvangen één maal per jaar een Jaaroverzicht op Maat. Dit geeft per lidbedrijf alle (gekwantificeerde) resultaten per dossier weer over het voorgaande jaar. 
  • Reductie op de toegangsprijs van diverse energie- en waterseminars die VEMW ondersteunt.
  • Gratis toezending van de E&W Update, met ieder kwartaal de laatste stand van zaken op de dossiers. 
  • Gratis de wekelijkse online nieuwsbrief
  • Toegang tot het besloten leden van deze website. 

VEMW Inzicht

VEMW brengt 4x per jaar gratis een blad uit over alle onderwerpen waarmee de vereniging zich bezig houdt: VEMW Inzicht. Het kwartaalblad bevat opinieartikelen, interviews met leden, praktijkcases, verenigingsnieuws en actualiteiten over energie en water.

Wilt u Inzicht ontvangen? Laat hier uw gegevens achter en ontvang 4x per jaar VEMW Inzicht per mail.

Energie & Water Update

Middels de E&W Update informeert VEMW u over nieuwe wetten, regels en beleid (-voornemens) op het gebied van energie, water en duurzaamheid. De E&W Update wordt digitaal verspreid onder leden  en verschijnt ieder kwartaal.

Digitale nieuwsbrief

Iedere week ontvangen leden een digitale nieuwsbrief met verwijzingen naar de meest recente nieuwsontwikkelingen en activiteiten.

Twitter 

VEMW maakt al langere tijd intensief gebruik van Twitter (@VEMWNIEUWS). De Algemeen Directeur en de Directeur water en alle VEMW-adviseurs zijn fervente twitteraars. Twitter maakt onlosmakelijk deel uit van de belangenbehartiging van onze leden: veel prominente actoren in de energie- en waterwereld, begeven zich actief op dit medium. Het biedt VEMW daarmee de mogelijkheid direct haar opinie over actuele ontwikkelingen rechtstreeks kenbaar te maken. Iedereen die de actualiteit op energie- en watergebied tot op de minuut wil volgen moet zeker onze twitteraccounts volgen. Daarnaast kunt u zich zélf mengen in de discussie of de VEMW-opinie verder helpen verkondigen, eenvoudig door te retweeten.

LinkedIn 

Op de VEMW LinkedIn pagina vindt u actualiteiten op het gebied van energie en water.

Aanvragen communicatie uitingen VEMW

Laat uw gegevens achter en u ontvangt de door u aangegeven nieuwsuitingen. 

*
*
*