mrt 2021
vrijdag
26
Online /

Industrie- en Energietop

De komende vier jaar zijn cruciaal om met elkaar in de industrie- en energietransitie een grote sprong te maken. Slagen we daarin, dan is daarmee het fundament gelegd voor verdere verduurzaming én voor het vergroten van het verdienvermogen in Nederland.

Wij nodigen u uit om u aan te melden om hierover mee te denken met een groot aantal beslissers uit industrie, de netwerkbedrijven, de wetenschap en maatschappelijke partners als SER, FNV en VNO-NCW.

De industrie- en energietop vindt plaats op 26 maart van 10.00 tot 12.30 uur bij de SER in Den Haag. Het programma en sprekers vindt u hier.

Na aanmelding ontvangt u tijdig een link om virtueel deel te nemen. Voelt u zich vrij deze uitnodiging te delen met collega’s of geïnteresseerden en op voorhand excuses als u deze dubbel ontvangt (we werken met vele organisaties samen). Wij hopen u virtueel te mogen verwelkomen op 26 maart.