nov 2020
dinsdag
10
Gotomeeting / RVO, NVDE, VEMW

INSPIRATIETOURS VERDUURZAMING INDUSTRIE

Inspiratietours 2020 Webinar Financieringsinstrumenten

Aanstaande dinsdag 10 november om 15.00 uur vindt de derde inspiratietour over de mogelijkheden van CO2-reductie in de industrie plaats met een webinar over Financieringsinstrumenten: subsidies en fiscale regelingen. Met een overzicht van de regelingen, toepassing en projectontwikkelfase, verzorgd door Marcel Hutjens (RVO) en  Hendrik Alkema (RVO) over de SDE++ categorieën Warmtepomp, E-boiler en Restwarmte uitkoppeling.

Na het overzicht gaan Bastiaan Kats (EY) en Arnold Mulder (ABN AMRO) in op de werking van fiscale maatregelen, subsidies en financieringsconstructies in de praktijk aan de hand van geanonimiseerde cases uit de industrie.

De inzet van RVO, NVDE en VEMW is dat u na het webinar beter weet waar u met uw vragen terecht kunt, en deze ook gerichter kunt stellen met een grotere slaagkans van uw CO2-reductieproject.

U kunt zich via deze registratielink aanmelden voor dit webinar.

Link naar het overzicht van de inspiratietours