nov 2019
dinsdag
12
Paris / European Utility Week

European Utility Week 2019

European Utility Week 2019, van 12 tot en met 14 November in Parijs, biedt wederom een geweldig overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op de Europese energiemarkt. VEMW-leden krijgen gratis toegang tot dit driedaagse evenement (ter waarde van €1.795). Er zijn verschillende strategische sessies over effecten van de grootste veranderingen op de prijsvorming van gas en elektriciteit. Bekijk hier het volledige programma van het congres.

Samen met verschillende partijen is er een vernieuwd programma speciaal voor Commercial and Industrial Energy Users (C&I) ontwikkeld. Het programma is speciaal voor eindgebruikers ingericht en bevat presentaties en sessies binnen het strategische programma, waaronder:

  • Masterclasses like: Do's & Don'ts of PPAs
  • Energy as a new and increasing P&L challenge for corporates
  • Trading & Hedging in an intermittent world
  • Energy Management and Efficiency– C&I Case Studies

Het programma voor deze sessies kunt u hier vinden.

Tot slot heeft u ook toegang tot, POWERGEN Europe, de volledige beursvloer met 800 exposanten en het zogenaamde Hub Sessie programme, met onder andere de track Energy Markets en heel veel meer.

Wilt u hier bij zijn? VEMW-leden krijgen kosteloos toegang tot European Utility week op 12-14 November. Deze actie geldt exclusief voor VEMW-leden die zich via deze speciale link hebben aangemeld.