Terug naar nieuws

Watervisie 2020 presenteert drie Schaduwministers van Water!

Prominenten presenteren hun visie op de aanpak van wateruitdagingen

17 december 2019Thessa de Ridder

Op 13 februari 2020 geven 3 prominenten uit de (water)industrie tijdens het congres Watervisie 2020 hun visie op de aanpak van de huidige en toekomstige wateruitdagingen. Als “Schaduwminister van Water” treden op: Jan Bruning, CEO van Nedmag. Neldes Hovestad, Vice-President Operations bij DOW Benelux en Marike Bonhof, lid van de Raad van Bestuur van Vitens. De organisatoren van Watervisie: Industrielinqs, Evides Industriewater en VEMW zijn bijzonder verheugd dat deze gezaghebbende professionals bereid zijn om een bijdrage te leveren aan hét congres voor de waterprofessional.

Watervisie wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd. Watervisie richt zich op een breed publiek, in het bijzonder op professionals die werken voor of bij de industrie. Tata Steel in IJmuiden is dit jaar gastheer van het Watervisie-congres. Naast de genoemde “schaduwministers” zullen topsprekers van FrieslandCampina en Northwater u laten zien dat de industrie niet afwacht maar proactief handelt en zelf verantwoordelijkheid neemt met betrekking tot duurzaam waterverbruik. Vast onderdeel van het congres is de verkiezing van de Waterinnovator of the year.

Voor Watervisie 2020 zijn nog kaarten beschikbaar. Leden van VEMW zijn van harte uitgenodigd om tegen gereduceerd tarief aan dit congres deel te nemen. Inschrijven kan via de website. Voorafgaand aan het congres kan een select aantal bezoekers om 11.00 uur een rondleiding krijgen op het Tata terrein. Er is plaats voor vijftig personen, dus schrijf u snel in! Voor meer informatie en inschrijving, bezoek dan de website van Watervisie.com.

Bron: VEMW