Terug naar kennisbank

VEMW Inbreng Market structuring Hydrogen

Waterstof Beleid en toezicht, MarktPresentatie1 maart 2022Matthieu van den Beld

Van 15 februari tot en met 18 maart 2022 heeft EZK belanghebbende in de gelegenheid gesteld om hun visie te geven op de ordening van de waterstofmarkt. 48 partijen deelgenomen, waaronder VEMW. Van de reacties is een samenvatting gemaakt.

On 14 February 2022 the Ministry of Economic Affairs and Climate Policy started an online consultation on the regulation of the hydrogen market in the Netherlands. The Ministry calls for all parties, especially current and future parties (to be) involved in the hydrogen market, to present their views on the questions raised in the (closed) consultation document as published by the Ministry. In this news item we will start by discussing the background of the consultation, followed by a more detailed outline of some of the questions consulted by the Ministry.