Waterstof event Nederland 2024

Terug naar overzicht

Experts komen samen voor interessante discussies omtrent beleid, projecten en toepassingen van waterstof. Hoe bouwen wij een Nederlandse waterstofmarkt op? Algemeen directeur VEMW Hans Grünfeld neemt deel aan het panel.

 💡Speciaal voor VEMW-leden: gebruik promotiecode VEMW100 bij het online inschrijfformulier voor 100,- euro korting op deelname.

Waterstof Event 20 juni 2024

OPSCHALEN VAN DE WATERSTOFMARKT

Hét jaarlijkse evenement over de rol van waterstof in de Energietransitie, waar we vraag en aanbod met elkaar verbinden. Wat is mogelijk, wat is nodig, maar vooral wat kunnen we bedenken om samen verder te komen?

Deze tweede editie omvat inhoudelijke sessies en netwerktafels die zich richten op kritieke aspecten van de waterstofeconomie: opbouwen van nieuwe markten, import versus eigen productie én de toepassing van waterstof in diverse sectoren (industrie, mobiliteit, en transport).

Ontmoet inspirerende sprekers en luister naar hun lessons learned én ga vooral met elkaar het gesprek aan. Tot 20 juni!

THEMA'S:

  • Innovaties, kansen en uitdagingen
  • Waterstof in industrie, mobiliteit en transport
  • Europees en Nederlands beleid
  • Balans tussen import en eigen productie
  • Grootschalige en lokale implementatie van waterstof

Mis deze kans niet om bij te dragen aan en te profiteren van de groeiende mogelijkheden in de waterstofindustrie. Schrijf je in en maak deel uit van de 2e editie van het Waterstof event Nederland op 20 juni 2024 in het Provinciehuis Utrecht.

💡 Meld je aan met de promotiecode VEMW100 en profiteer van 100,- euro korting op je ticket!

  Ja, ik meld me aan