Hét Nationale Watersymposium 2024

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden
Terug naar overzicht

Ondernemen met water van goede kwaliteit: hoe wenden we de crisis af?

Op 6 juni a.s. organiseren SKIW en VEMW voor de 15e keer Hét Nationale Watersymposium. Op die dag spreken we met elkaar over de grote wateruitdagingen waar we mee te maken hebben in Nederland en daarbuiten. We schenken dit jaar speciale aandacht aan het thema waterkwaliteit. Hoe voorkomen we dat het probleem met de waterkwaliteit het nieuwe stikstof wordt? Wat kunnen de overheid, de waterbeheerders en de industrie doen om te voorkomen dat het land op slot gaat als we in 2027 niet voldoen aan de regels van de Europese Kaderrichtlijn Water? Wat betekent dit voor de industriële watergebruiker?

Wij nodigen u van harte uit om informatie op te halen over dit vraagstuk maar ook over andere relevante kwesties, trends, ontwikkelingen en oplossingen. Maar bovenal ook om mee te praten en denken; we hebben uw inzet nodig om ervoor te zorgen dat we in Nederland met voldoende water van de juiste kwaliteit kunnen blijven ondernemen.

Hét Nationale Watersymposium is een boeiende en inspirerende dag met tal van interessante presentaties. Ook dit jaar is er ruimte voor innovaties die vanuit meerdere onderzoeksinstellingen gepresenteerd worden. Ook staan we stil bij de invloed van Artificial Intelligence op de watersector. Uiteraard serveren we een heerlijke lunch waarbij er voldoende ruimte is om te netwerken. Binnenkort ontvang je het programma. Schrijf je vandaag alvast in via onderstaande button.

Programma

Wij hebben een interessant programma samengesteld met een groot aantal deskundige sprekers, een matchmaking lunch met kennisdragers en ruime netwerkmogelijkheden. Het programma kunt u hier downloaden.

Deelnamekosten

Datum: Donderdag 6 juni 2024
Locatie: Royal HaskoningDHV te Amersfoort
Kosten: € 395,- excl. BTW,
leden van VEMW betalen € 345,- excl. BTW en voor studenten is een tarief van 50,- excl. BTW van toepassing.

Tot en met 3 juni 2024 kunt u kosteloos annuleren. 

Aanmelden

Aanmelden kan door het inschrijfformulier in te vullen. Indien u nog geen account heeft op onze site, dient u eerst een wachtwoord aan te maken voor de registratie op onze site. Dit scherm volgt zodra u op de aanmeldlink heeft geklikt. 

VEMW en Stichting Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie (SKIW) werken samen aan onder meer het verbreden van kennis en ervaring over optimalisatie en verduurzaming van industriële watersystemen. Hét Nationale Watersymposium is een van de gezamenlijke activiteiten.

Logo's samenwerkingen

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden