Praktijkcases Behandeling Industrieel Afvalwater

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden
Terug naar overzicht

Schrijf u vandaag nog in!

Ook dit jaar organiseren SKIW en Koninklijke VEMW weer een Praktijkdag. We zijn te gast bij Waterschap Rijn en IJssel in Zutphen. Aldaar is op 2 oktober 2019 de eerste grondstoffenfabriek ter wereld geopend. Deze installatie bestaat uit een Nereda® waterzuivering en een Kaumera®  extractie-installatie, waarin het restwater van de zuivel­fabrieken van Royal Friesland Campina in Borculo en Lochem wordt voorgezuiverd. Kaumera is een biopolymeer met bijzondere eigenschappen waardoor de stof een duurzaam alternatief kan zijn voor chemische grondstoffen.

We hebben een zeer interessant programma gemaakt, waarin uiteraard ook ruimte wordt gegeven aan actuele ontwikkelingen die van belang zijn voor industriële zuiveringsinstallaties. We sluiten het inhoudelijke deel van de dag af met een bezoek aan de Grondstoffenfabriek. Bekijk hier het gedetailleerde programma en schrijf u vandaag nog in.

Natuurlijk is er tijd ingeruimd voor netwerken: praten met collega’s van andere bedrijven die tegen dezelfde problemen en uitdagingen aan­lopen, kan verhelderend werken en tot nieuwe inzichten leiden.

Waar en Wanneer:

Datum: Woensdag 1 november 2023
Tijd: 09:15 uur - 16:30 uur afsluiting met netwerkborrel
Locatie: Pakhuis Noorderhaven | Noorderhavenstraat 49 | 7202 DD Zutphen

Deelnamekosten:

De deelnamekosten zijn € 335,- inclusief lunch en rondleiding en exclusief BTW.
Leden van VEMW betalen € 315,- excl. BTW, gepensioneerden € 50,- excl. BTW en voor studenten geldt een tarief van € 25,- exclusief BTW.

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen, schrijf u zich dan in door op de aanmeldknop hieronder te klikken.

Bent u geen lid van VEMW? Geen probleem, u kunt zich gratis registreren door een wachtwoord aan te maken. Na registratie kunt u zich eenvoudig registreren.

Annulering en verhindering

Bij verhindering is een plaatsvervanger van harte welkom. Tot en met 25 oktober kunt u kosteloos schriftelijk annuleren. Na deze datum zal geen creditering meer plaatsvinden.

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden