Hét Nationale Watersymposium 2023

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Terug naar overzicht

“Industrie en waterbeheerders: voor welke uitdagingen staan we anno 2023?”

Op 8 juni a.s. organiseren SKIW en VEMW voor de 14e keer Hét Nationale Watersymposium. Een dag lang wordt u geïnformeerd over de grootste wateruitdagingen van dit moment. Knelpunten en uitdagingen als het tekort aan voldoende water van de juiste kwaliteit, droogte, aangescherpte Europese lozingsnormen, het verminderen van chemicaliëngebruik, het verbeteren van de energie-efficiëntie en samenwerken in kringlopen komen allemaal aan bod. 

THEMA

Het kabinet heeft eind vorig jaar duidelijk gemaakt dat het roer om moet. Door water en bodem sturend te laten zijn in de ruimtelijke ordening, wil het kabinet ervoor zorgen dat we in Nederland ook in de toekomst met een ander grillig klimaat kunnen blijven leven, wonen en werken. Jaap Slootmaker, Directeur-Generaal Water en Bodem bij het ministerie van I&W, gaat hier nader op in.
 
De meer sturende werking van het water- en bodemsysteem maar ook de ontwikkelingen in Europa en de energietransitie hebben aanzienlijke gevolgen voor de omgang met water door waterbeheerders en de industrie. U verneemt van een groot aantal deskundige sprekers uit de sector wat dat voor bedrijven betekent, maar ook hoe kennisinstituten, waterbeheerders en de watertechnologiesector werken aan de oplossingen van morgen!
 
Hét Nationale Watersymposium is een boeiende en inspirerende dag. Wij nodigen u van harte uit om mee te komen praten en denken over de huidige vraagstukken, trends, ontwikkelingen en oplossingen. Naast tal van interessante presentaties kunt u rekenen op een matchmaking lunch met kennisdragers, ruime netwerkmogelijkheden en interactie met aanstormend talent. Bekijk hier het gedetailleerde programma en schrijf u vandaag nog in.

Deelnamekosten

Datum: Donderdag 8 juni 2023
Locatie: Royal HaskoningDHV te Amersfoort
Kosten: € 395,- excl. BTW,
leden van VEMW betalen € 345,- excl. BTW en voor studenten is een tarief van 50,- excl. BTW van toepassing.

Tot en met 5 juni 2023 kunt u kosteloos annuleren. 

Aanmelden

Aanmelden kan door het inschrijfformulier in te vullen. Indien u nog geen account heeft op onze site, dient u eerst een wachtwoord aan te maken voor de registratie op onze site. Dit scherm volgt zodra u op de aanmeldlink heeft geklikt. 

Logo WaterForum partner van dit event

SPONSORMOGELIJKHEDEN

Wij bieden sponsormogelijkheden aan. Mocht uw organisatie hier interesse in hebben, stuurt u dan svp een bericht naar info@SKIW.nl. of neem contact op met Johan van Mourik, 06- 53410577.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.