VEMW Basiscursus Elektriciteit en Gas 2024

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden
Terug naar overzicht

In twee dagen (vrijdag 15 & 22 november) op de hoogte van allebelangrijke facetten omtrent energie

Banner handtekening 2024 Klein

De VEMW Basiscursus Elektriciteit & Gas is een zeer goed beoordeelde, tweedaagse cursus die alle aspecten omtrent energie behandelt. Heeft u behoefte aan verdieping hierover, bijvoorbeeld vanwege een functiewisseling, vanwege ontwikkelingen in uw organisatie omtrent energie, of om slagvaardiger te zijn bij energievraagstukken? Of heeft u (nieuwe) collega’s voor wie een uitgebreide introductie in de complexe wereld van energie interessant zou kunnen zijn?

In de Basiscursus komen zowel de dagelijkse praktijk als beleidsmatige aspecten met betrekking tot energievraagstukken aan bod. De cursus biedt een overzicht van het Nederlandse en Europese Energiebeleid en de positie van de zakelijke energiegebruiker in de energiemarkt. De inkoop van elektriciteit en gas en de technische zaken met betrekking tot elektriciteits- en gasaansluitingen komen ruimschoots aan bod. Kortom, de Basiscursus biedt een goede basis om alle relevante aspecten van zakelijke elektriciteits- en gasafnemers beter te begrijpen. 

VEMW is hét kenniscentrum en dé belangenbehartiger voor de zakelijke energie- en watergebruiker. Onze, jarenlang opgebouwde, kennis vormt een gedegen basis voor deze cursus. Wij hebben deze cursus zélf, in overleg met leden van VEMW, samengesteld. De cursus wordt geleid door Hans Grünfeld, algemeen directeur en gegeven door drie beleidsadviseurs Matthieu van den Beld, Ivonne Servin Balderas en Paul Villalobos Valdivia. 

Programma

Data en tijd 

  • Vrijdag 15 november & 22 november 2024
  • 9.00 tot 16.30 uur

Kosten en deelname
Kosten zijn voor leden van VEMW € 850,- en voor niet-leden van VEMW € 1.350,- exclusief BTW per persoon (inclusief cursusmateriaal en lunches).

Annulering en verhindering
Bij verhindering is een plaatsvervanger van harte welkom. Tot 18 november kunt u kosteloos schriftelijk annuleren. Na deze datum zal geen creditering meer plaatsvinden.

Locatie
KAS, Woerden Meeting locatie, De Bleek 13 in Woerden

Graag nodigen wij u, of uw medewerkers, van harte uit om aan deze cursus deel te nemen. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Thessa de Ridder (0348 43 43 57 of tr@vemw.nl).

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden