Leveringsovereenkomst gas

De belangrijkste afspraken in uw leveringsovereenkomst elektriciteit

Voor een evenwichtige en betrouwbare overeenkomst voor de levering van energie is het van belang om een aantal afspraken in een leveringsovereenkomst vast te leggen. Op basis van de afspraken die u maakt wordt immers energie geleverd en afgenomen, gefactureerd en betaald.  U beroept zich, in het geval van onenigheid met uw leverancier, op de afspraken die u heeft gemaakt. Besteed daarom aandacht aan uw leveringsovereenkomst inclusief de kleine lettertjes. (algemene voorwaarden)

VEMW kent als geen ander de energiemarkt en helpt u bij de inkoop van gas en de totstandkoming van de leveringsovereenkomst. Een evenwichtige en betrouwbare leveringsovereenkomst is daar onlosmakelijk mee verbonden.

De belangrijkste aandachtspunten
De afspraken over de prijs en de totstandkoming ervan zijn natuurlijk zeer belangrijk maar denk ook aan voorwaarden die eventuele risico’s beperken. Bijvoorbeeld een afspraak indien u voorziet meer of minder volume nodig te hebben. Een aantal onderdelen behoeft speciale aandacht:

  • De prijs en/ of wijze waarop de prijs tot stand komt (denk ook aan de eenheid (MWh of m3)
  • Kosten voor het landelijke transport
  • Omvang van de levering en flexibiliteit (bandbreedte)
  • De programmaverantwoordelijkheid
  • Factureren en betalen
  • Looptijd overeenkomst en beëindiging
  • Aansprakelijkheid

Meer weten over mogelijke afspraken over opzegtermijnen, bandbreedtes en de afspraken voor landelijk transport van gas? Log dan in met uw account.

Advies nodig over uw leveringsovereenkomst?
Neem contact op met Eric Picard. Hij is u graag van dienst met informatie en advies over de inkoop van elektriciteit en de leveringsovereenkomst. Bel 0348 48 43 51.

Login