Op de hoogte

Hoe wilt u op de hoogte blijven?

  • VEMW houdt haar leden voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en actualiteiten. Leden kunnen aangeven op welke wijze zij up-to-date willen blijven.

VEMW Inzicht
Vier maal per jaar verschijnt VEMW Inzicht. Dit verenigingsblad bevat opinieartikelen, interviews met leden, praktijkcases en achtergrondinformatie over de onderwerpen waarmee VEMW bezig is.

Energie & Water update
Exclusief voor VEMW-leden. Deze digitale kwartaalpublicatie bevat nieuws over relevante wetten, regels, jurisprudentie en beleid(svoornemens). Ook wijzigingen, betrokken sectoren, consequenties voor VEMW-leden en de betrokkenheid van VEMW komen aan bod.

Nieuwsbrief VEMW Weekbericht
Elke week ontvangen leden per e-mail het VEMW Weekbericht. In deze nieuwsbrief vinden zij een overzicht van recente ontwikkelingen op energie -en watergebied en informatie over VEMW-activiteiten. Laat uw gegevens achter en ontvang deze wekelijkse e-mailing.

Twitter
Zoals veel andere belanghebbenden en actoren in de energie- en waterwereld, zijn ook VEMW en haar medewerkers en adviseurs actief op Twitter. Zo maakt Twitter onlosmakelijk deel uit van de belangenbehartiging van onze leden: het biedt de mogelijkheid om opinies en actualiteiten direct kenbaar te maken. Iedereen die de actualiteit op energie- en watergebied tot op de minuut wil volgen moet zeker onze twitteraccounts volgen:

@VEMW

LinkedIn
Volg de LinkedIn-pagina van VEMW voor actualiteiten over uw vereniging en op het gebied van energie en water.