Op de hoogte

Hoe wilt u op de hoogte blijven

VEMW gebruikt een scala aan middelen om haar leden op de hoogte te houden van ontwikkelingen en actualiteiten. Leden kunnen aangeven op welke wijze zij up-to-date willen blijven.


VEMW Inzicht
Vier maal per jaar brengt VEMW VEMW INzicht uit. Dit blad bevat opinieartikelen, interviews met leden, praktijkcases en achtergrondinformatie over de onderwerpen waarmee VEMW bezig is. Ik ontvang graag 4x per jaar VEMW-INzicht per post. 

Energie en Water update
Digitale kwartaalpublicatie met nieuws over relevante wetten, regels, jurisprudentie en beleid(svoornemens) per onderwerp. Ook wijzigingen, betrokken sectoren, consequenties voor VEMW-leden, ingangsdatum, de betrokkenheid van VEMW komen aan bod. Ik ontvang graag 4x per jaar de E&W update per e-mail.

VEMW Nieuwsbrief
Elke vrijdag ontvangen leden de VEMW Nieuwsbrief met daarin een overzicht van recente ontwikkelingen op energie -en watergebied en informatie over VEMW-activiteiten. Laat hier uw gegevens achter en ontvang de wekelijkse VEMW-nieuwsbrief per e-mail.

Twitter
VEMW maakt al langere tijd intensief gebruik van Twitter. De Algemeen Directeur  en de Directeur water en alle VEMW-adviseurs zijn fervente twitteraars. Twitter maakt onlosmakelijk deel uit van de belangenbehartiging van onze leden: veel prominente actoren in de energie- en waterwereld, begeven zich actief op dit medium. Het biedt VEMW daarmee de mogelijkheid direct haar opinie over actuele ontwikkelingen rechtstreeks kenbaar te maken. Iedereen die de actualiteit op energie- en watergebied tot op de minuut wil volgen moet zeker onze twitteraccounts volgen. Daarnaast kunt u zich zélf mengen in de discussie of de VEMW-opinie verder helpen verkondigen, eenvoudig door te retweeten.


LinkedIn
Op de VEMW LinkedIn pagina vindt u actualiteiten op het gebied van energie en water. VEMW zal op korte termijn LinkedIn groepen gaan faciliteren, zodat leden elkaar kunnen vinden om ervaringen en expertise te delen.