Ledenvoordeel

Alle voordelen op een rij

Bedrijven zijn lid van VEMW en betalen contributie op basis van ‘mate van belang bepaalt de hoogte van de contributie’. Naast het behartigen van de belangen voor de leden, door een actieve lobby, deelname in en aan overleggremia in binnen- en buitenland zorgt VEMW ervoor dat leden veel praktische voordelen hebben van het lidmaatschap. Het gaat daarbij om:

Actuele waardevolle prijsinformatie op deze site.  
Het kenniscentrum op deze website bevat een schat aan praktische informatie. 

Helpdesk. VEMW experts beantwoorden telefonisch of schriftelijk uw dagelijkse vragen over het gebruik van energie en water. 

Netwerk: VEMW biedt een platform voor kennisuitwisseling tussen leden onderling. 

Bijeenkomsten: VEMW faciliteert kennisoverdracht door middel van ledenbijeenkomsten zoals: Energiedag, Waterdag, Energielunches, Waterlunches, Seminars en de Basiscursus  Gas & Elektriciteit

VEMW communiceert op velerlei wijze met haar leden. Voorbeelden zijn: 

VEMW Journaal
Vier maal per jaar brengt VEMW het VEWM Journaal uit. Dit blad bevat opinieartikelen, interviews met leden, praktijkcases en achtergrondinformatie over de onderwerpen waarmee VEMW bezig is. meld u aan: LINK naar formulier)

Nieuwsbrief Beleid en wetgeving Energie en Water:
Digitale kwartaalpublicatie met nieuws over relevante wetten, regels, jurisprudentie en beleid(svoornemens) per onderwerp. Ook wijzigingen, betrokken sectoren, consequenties voor VEMW-leden, ingangsdatum, de betrokkenheid van VEMW komen aan bod. 

Wekelijks e-mailbericht:
Elke woensdag ontvangen leden de mailalert met verwijzingen naar de meest recente nieuwsontwikkelingen en activiteiten.

Twitter 
VEMW maakt al langere tijd intensief gebruik van Twitter. De Algemeen Directeur en de Directeur water en alle VEMW-adviseurs zijn fervente twitteraars. Twitter maakt onlosmakelijk deel uit van de belangenbehartiging van onze leden: veel prominente actoren in de energie- en waterwereld, begeven zich actief op dit medium. Het biedt VEMW daarmee de mogelijkheid direct haar opinie over actuele ontwikkelingen rechtstreeks kenbaar te maken. Iedereen die de actualiteit op energie- en watergebied tot op de minuut wil volgen moet zeker onze twitteraccounts volgen. Daarnaast kunt u zich zélf mengen in de discussie of de VEMW-opinie verder helpen verkondigen, eenvoudig door te retweeten.

LinkedIn 
Op de VEMW LinkedIn pagina vindt u actualiteiten op het gebied van energie en water. VEMW zal op korte termijn LinkedIn groepen gaan faciliteren, zodat leden elkaar kunnen vinden om ervaringen en expertise te delen.

Aanvragen communicatie uitingen VEMW

Laat uw gegevens achter en u ontvangt de door u aangegeven nieuwsuitingen. 

*
*
*