VEMW Energiedag 13 juni 2019

Een energietransitie doormaken doe je samen!

Op 13 juni 2019 organiseert VEMW de Energiedag in Amersfoort. Het thema is “samenwerken aan de transitie”. Een energietransitie doormaken doe je samen. Het bedrijfsleven zet zich volop in voor nieuwe samenwerkings-verbanden om de grote uitdagingen die de energietransitie meebrengt aan te pakken.

Tata Steel, Heineken, FrieslandCampina en Twence geven ieder op hun eigen wijze invulling aan nieuwe, sectoroverstijgende samenwerkingsverbanden en zullen deze projecten aan u presenteren. De chemische sector, de staalsector en de levensmiddelenindustrie, maar ook de landbouw en afvalverwerkings-sector komen aan bod tijdens deze presentaties. Wat zijn hun ervaringen en wat leveren deze nieuwe samenwerkingsverbanden op? U hoort er meer over tijdens de Energiedag. Er is bovendien voldoende tijd voor vragen en discussie!

Kees Vendrik zal optreden als key note spreker.  Hij is hoofdeconoom van de Triodos Bank, aankomend senator en bovenal succesvol voorzitter van de Elektriciteitstafel bij de onderhandelingen voor het Klimaatakkoord. Hij zal u meer vertellen over de totstandkoming van een plan voor verduurzaming van de elektriciteitssector met meer dan twintig betrokken partijen aan tafel. 

De VEMW Energiedag vindt plaats bij Het Oude Magazijn in Amersfoort.  We sluiten de dag af met een lopend buffet.

Wanneer
Datum: donderdag 13 juni 2019
Tijd: 12.15 tot 19.00 uur
Locatie: Soesterweg 310F in Amersfoort

Aanmelden
Deelname aan de VEMW Energiedag is voorbehouden aan VEMW-leden. De deelnamekosten zijn € 150,- exclusief BTW. Wilt u deze bijeenkomst bijwonen, schrijft u zich dan uiterlijk 7 juni in door op bovenstaande aanmeldknop te klikken.