Basiscursus Elektriciteit en Gas

In twee dagen op de hoogte van alle belangrijke facetten

Deze cursus is volgeboekt voor 2018. In september 2019 geven wij de tweedaagse cursus opnieuw. 

De door VEMW ontwikkelde Basiscursus Elektriciteit en Gas geeft u in korte tijd inzicht in de wereld van elektriciteit en gas. De cursus vormt de perfecte introductie in de energiewereld en richt zich op mensen die in hun werk te maken krijgen met energievraagstukken. De cursus is vanwege de breedte van de onderwerpen ook geschikt voor mensen die al langer actief zijn in de branche en hun kennis willen verbreden of een overzicht willen verkrijgen van actuele en relevante ontwikkelingen.

Gedurende 2 dagen wordt u door onze docenten, deskundige VEMW-medewerkers, geinformeerd over diverse energie-gerelateerde onderwerpen waar u in uw werk mee te maken krijgt. Deze medewerkers beschikken over diepgaande inhoudelijke kennis op het gebied van energie. Cursisten die eerder hebben deelgenomen zijn zonder uitzondering zeer positief over de cursus.

Deelname aan de cursus staat open voor zowel leden als niet-leden. De cursus is relevant voor een breed scala aan energieprofessionals in zowel de private sector als de publieke sector. De cursus bestrijkt de volgende onderwerpen:

  • Elektriciteit, gas en CO2
  • Beleid en toezicht
  • Netwerken en aansluitingen
  • Markt functioneren
  • Inkoop
  • Duurzaamheid
  • Positie energiegebruiker

De tweedaagse cursus vindt  plaats op vrijdag 21 en 28 september 2018. De kosten bedragen € 750 per persoon voor leden van VEMW en € 1.250 per persoon voor niet-leden van VEMW.

Aanmelden
U kunt uw interesse voor de Basiscursus kenbaar maken middels het inschrijfformulier op de website.

Annulering en verhindering
Bij verhindering is een plaatsvervanger van harte welkom. Tot en met twee weken vóór aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren. Na deze datum kan geen creditering meer plaatsvinden.

Nadere informatie over de cursus treft u aan in de folder. Indien u meer informatie wenst te verkrijgen, kunt u contact opnemen met Thessa de Ridder, tr@vemw.nl.