mei 2022
woensdag
11
Online / Project 6-25

Webinar snel resultaat met energiezuinige technologieën

Hoe speelt u als bedrijf op korte termijn in op de stijgende energieprijzen en het onvoorspelbare politieke klimaat? Project 6-25 organiseert op 4 en 11 mei een online webinar waarbij oplossingen vanuit de praktijk worden behandeld.

Wat kunt u verwachten?
Tijdens de webinar leert u welke energiebesparende technieken effiicient en voordelig zijn op korte termijn. In de sessie reiken 3 bedrijven, EnerGQ, KSB en Dex Oil, u oplossingen aan vanuit de praktijk. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  1. De manieren van werken 
    De voordelen voor de vermogensbeheerders
    De voordelen versus de alternatieven
    De omvang en de impact van de implementatie 

Praktijkvoorbeelden
EnerGQ geeft u een inkijk in hun geïmplementeerde AEI-oplossing (Artificial Energy Intelligence), KSB legt u uit hoe u energie bespaart én de onderhoudskosten verlaagt door pompoptimalisatie, en Dex Oil vertelt u hoe de implementatie van hun (met QM-technologie verrijkte) smeermiddelen bij Reinigingsdienst Midden Nederland,  bijdroegen aan een grote brandstofbesparing. 

Over project 6-25
Project 6-25 helpt u om succesvolle CO2-reductieprojecten te realiseren met bewezen kosteneffectieve energie-efficiënte technologieën die vóór 2025 kunnen worden geïmplementeerd.

Energie-efficiëntie is dé enige kortetermijnoplossing
Er zijn verschillende manieren om CO2 te verminderen; overstappen op waterstof, koolstofafvang of elektrificatie van installaties. Deze oplossingen zijn echter zeer duur en duren vaak jaren om te ontwikkelen. Diverse energiezuinige technologieën zijn al beschikbaar en kunnen op korte termijn worden geïmplementeerd. Met deze technologieën kan alleen de Nederlandse Industrie al 3 megaton CO2-reductie realiseren voor 2025!

Het webinar vindt plaats op 4 en 11 mei. U kunt u aanmelden via de onderstaande knop. Let op: De webinar is in het Nederlands. 

Aanmelden