mrt 2021
dinsdag
23
Online / Royal HaskoningDHV

Digitaal water: iets voor nu, of toch voor later?

Digitale ontwikkelingen nemen steeds meer een vlucht binnen de industrie. Digital twins, neurale netwerken en datascience zijn voorbeelden van termen die steeds meer voorbij komen. Voor sommigen is dit niet alleen een andere (digi)taal maar ook een ver-van-mijn-bed-show. Ook op het gebied van (afval)water zijn steeds meer ontwikkelingen zichtbaar. Dit zorgt voor vragen over de toepasbaarheid. Is mijn (afval)watersysteem er wel klaar voor? Vergt dit geen grote investeringen? Hoe kan digitalisering zo worden ingezet dat kosten worden bespaard en risico’s beperkt? En hoe weet ik vooraf of nieuwe technologieën wel doen wat er beloofd wordt?

Op 23 maart organiseren Royal HaskoningDHV en VEMW tussen 13.00 en 14.00 een Webinar waarin wordt ingegaan op de ontwikkelingen, de mogelijkheden en de technologie van digitale oplossingen. Op basis van de verkregen inzichten verwachten we dat deelnemers een betere inschatting kunnen maken over de kansen en mogelijkheden binnen hun bedrijf, en inzicht krijgen in hoe veronderstelde risico’s en valkuilen te vermijden.

Het programma bestaat uit 3 delen. Gestart wordt met een introductie over de digitale ontwikkelingen op het gebied van water bij de industrie. Vervolgens worden praktijkcases gepresenteerd met voorbeelden van gerealiseerde digitale oplossingen bij de industrie. Als derde onderdeel is er ruimte voor discussie en vragen.

Details:
Datum: Dinsdag 23 maart 2021
Tijd: 13:00 – 14:00
Locatie: MS Teams - Vanaf uw eigen werkplek

Vul hier het Inschrijfformulier in.