feb 2021
donderdag
04
Online / BlueTerra

Webinar: Praktijkvoorbeelden CO2 heffing industrie

De CO2 heffing industrie is vanaf 2021 van kracht en zal, in wisselwerking met de ETS, grote financiële impact gaan hebben op de Nederlandse industrie. De gevolgen van de regeling verschillen sterk, per bedrijf, maar ook binnen een bedrijf afhankelijk van allerlei interne beslissingen en externe factoren. Om dit inzichtelijk te maken gaan we in op diverse praktijkvoorbeelden. Door  verschillende casussen toe te lichten laten we zien wat de impact is van de heffing onder bepaalde situaties en hoe dit investeringsbeslissingen beïnvloedt. Daarnaast is er ruimte om uw vragen over de regeling te stellen aan de experts van BlueTerra, VEMW en VNCI. Het BlueTerra webinar is een aanvulling op de infosessie die de NEa houdt over de CO2 heffing in de industrie.

Dit webinar helpt u om grip te krijgen op de CO2 kosten van uw bedrijf. Noteer deze webinar in uw agenda, en laat u laagdrempelig informeren op 4 februari over de CO2 heffing industrie.

Datum: 4 februari 2021
Tijd: Start 15.00u, Einde 16:30
Aanmelden: U kunt u hier kosteloos inschrijven
Programma: Voor meer informatie en het voorlopige programma klikt u hier

Na aanmelding ontvangt u een dag van te voren de link naar het seminar in Microsoft Teams. U hoeft hiervoor geen software te downloaden. Wij hopen u 4 februari tijdens ons webinar welkom te kunnen heten.