okt 2020
vrijdag
09
MS Teams / VEMW

Webinar Energie efficiëntie en emissiereductie in de procesindustrie

VEMW organiseert op 9 oktober a.s. met medewerking van PDC (Process Design Center) een MS Teams meeting ‘Energy Efficiency & CO2 emission reduction in the Dutch Process Industry’.

Aanleiding voor deze bijeenkomst is de FME-VEMW Project 6-25 validatiestudie naar efficiëntiemogelijkheden in de procesindustrie gericht op een versnelde CO2-emissiereductie. Deze studie is uitgevoerd door RHDHV en PDC. Eén van de belangrijke pijlers is toepassing van technologie gericht op heat recovery, met niet alleen interessante mogelijkheden in de chemie, maar ook in de voedingsmiddelen- en papierindustrie. PDC zal tijdens de bijeenkomst ingaan op de brede én diepgaande expertise die zij hebben opgebouwd bij de uitvoering van geaggregeerde energy audits, proces benchmarking en uitvoering van projecten in het kader van het Energieakkoord. Naast warmteterugwinning komen energie efficiëntie, biobased, CCS/CCU en recycling/circulair aan bod. PDC zal u ook deelgenoot maken van hun verwachtingen voor de komende jaren. Dat zal u zeker eye-openers opleveren!

Inleiding: Jacques van de Worp, beleidsadviseur VEMW
Spreker: Hans Keuken, managing director PDC

Details:
Datum: Vrijdag 9 oktober
Tijd: 10:00 – 11:30
Locatie: MS-Teams - Vanaf uw eigen werkplek

Schrijf hier in voor een MS Teams meeting 'Energy Efficiency &CO2 emission reduction in the Dutch Process Indusry'
U ontvangt na inschrijving een agendaverzoek via Outlook, met daarin de link naar de MS Teams meeting. Mocht u bezwaar hebben dat uw mailadres zichtbaar is in het agendaverzoek, dan kunt u dat aan Thessa de Ridder, tr@vemw.nl laten weten.