jan 2020
vrijdag
24
VEMW, Houttuinlaan 12 in Woerden / VEMW

Energielunch ontwikkelingen nettarieven

Download hier de presentaties:
Ir. Hans Jonk (GTS)
Drs. Jan-Paul Dijckmans (TenneT)
Dr. Edward Droste (Stedin)
Jos Poot (Alliander)

De gas- en elektriciteitsnetbeheerders GTS, TenneT, Alliander en Stedin zullen u op 24 januari 2020 tijdens de "Energielunch Ontwikkelingen Nettarieven" bijpraten over de ontwikkeling van hun netwerkkosten die zij verwachten. 

Aan het eind van deze bijeenkomst zult u twee dingen beter begrijpen: welke ontwikkelingen de netwerktarieven de komende jaren gaan bepalen, en hoe en in welke mate de netbeheerders verwachten dat dit uw factuur zal beïnvloeden.

Tijdens deze bijeenkomst nemen de netbeheerders u mee in de uitdagingen die zij tegemoet gaan bij het betaalbaar houden van hun netten. Uiteraard is er de gelegenheid uw vragen aan de sprekers te stellen.

Als VEMW lid bent u van harte uitgenodigd aan deze unieke energielunch deel te nemen. De energielunch zal plaatsvinden in het kantoor van VEMW; de capaciteit is beperkt, dus meld u snel aan!

 

Sprekers

Ir. Hans Jonk (GTS) is manager regulering en marktontwikkeling. Met meer dan tien jaar ervaring bij GasUnie en meer dan 15 in de gassector, beschikt hij over een integrale kennis van de ontwikkelingen op de gasmarkt.

Drs. Jan-Paul Dijckmans (TenneT)  is senior manager regulatory affairs Nederland. Met 18 jaar werkervaring bij TenneT zal hij de visie van de landelijke netbeheerder presenteren.

Dr. Edward Droste (Stedin) werkt sinds 4 jaar als expert regulatory affairs bij Stedin, en eerder ruim 5 jaar voor de NMa/ACM als programmamanager. Daarmee beschikt hij over een veelzijdige visie op de te verwachten marktontwikkelingen die de regionale netbeheerders tegemoet gaan.

Jos Poot (Alliander) werkt al ruim 10 jaar als expert op gebied van regulering, en beschikt over de benodigde ervaring om namens de regionale netbeheerders een inschatting te maken van de toekomst.”

Laat u informeren over deze onderwerpen tijdens de Energielunch van 24 januari!

Wanneer
Datum: Vrijdag 24 januari 2020
Tijd: 11.45 tot 14.30
Locatie: VEMW, Houttuinlaan 12 in Woerden

Aanmelden
Toegang tot de Energielunch is gratis en voorbehouden aan leden van VEMW. Wilt u de Energielunch bijwonen, schrijft u zich dan in door op onderstaande link te klikken. 

Aanmeldformulier

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de Energielunch, kunt u contact opnemen met Thessa de Ridder, 0348 48 43 57 of via e-mail tr@vemw.nl.