nov 2018
donderdag
22
Woerden / VEMW

Seminar Energiefactuur van de toekomst


Presentaties:
Martien Visser, Hanzehogeschool
Raymond de Rooij, ACM
Henri Bontenbal, Stedin
Roland Kok, Innogy
Hans van Cleef, ABN AMRO


Uw energiefactuur verandert! De huidige tarieven voor infrastructuur, belastingen en leveringsprijzen hebben hun langste tijd gehad. Op allerlei terreinen is verandering van het energielandschap te verwachten of al gaande. Er wordt volop ingezet op de elektrificatie van zowel warmtebehoefte als transport. Het elektriciteitsgebruik zal toenemen terwijl het gasverbruik plaats maakt voor (grootschalige) inzet van waterstof of duurzame warmte. Regulering van de netten wordt anders.

Er is een grote toename van duurzame en weersafhankelijke energiebronnen waardoor het aanbod aan groencertificaten toeneemt. Houdt het aanbod gelijke tred met de vraag en wat betekent het toenemende aanbod voor de prijs van een groencertificaat? Al deze facetten op uw energiefactuur leiden tot een nieuwe dynamiek op de elektriciteits- en gasmarkt en bepalen de toekomst van uw energiefactuur.

Op 22 november aanstaande organiseert VEMW het seminar “Energiefactuur van de toekomst”. Deskundige sprekers informeren u over zaken die uw energiefactuur beïnvloeden en nemen u mee in hun hun visie en verwachtingen van de toekomstige energiefactuur. Bekijk hier het programma.

Wanneer:
Datum: donderdag 22  november 2018
Tijd: 10.00 tot 15:15 uur
Locatie: St. Antonius Ziekenhuis, Polanerbaan 2 in Woerden

Aanmelden
Toegang tot het "Seminar ‘Energiefactuur van de toekomst” is gratis en voorbehouden aan leden van VEMW. Wilt u het seminar bijwonen, schrijft u zich dan in door op onderstaande link te klikken. 

Aanmeldformulier

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent het Seminar, kunt u contact opnemen met Thessa de Ridder, 0348 48 43 57 of via e-mail tr@vemw.nl.