okt 2017
dinsdag
03
RAI Amsterdam / Synergy

Emart Energy 2017

Begin oktober vindt EMART Energy weer plaats, hét toonaangevende congres over de belangrijkste ontwikkelingen op de energiemarkt. VEMW-leden krijgen gratis toegang tot dit driedaagse evenement in de RAI te Amsterdam (normale entreeprijs is €1.799). Het congres staat in het teken van de grote veranderingen op de energiemarkt. Er zijn verschillende sessies over effecten hiervan op de prijsvorming van gas en elektriciteit. Ook is er uitvoerig aandacht voor de actuele sentimenten en de toekomstverwachtingen op de Europese energiemarkten.

Bekijk hier het programma van het congres.

Dit jaar is in samenwerking met VEMW een speciaal Commercial and Industrial Energy Users Track (CIED) ontwikkeld. Het programma is speciaal voor eindgebruikers ingericht en bevat presentaties en sessies op zowel Emart als de EUW. Daarnaast is er op 4 oktober van 14:00 tot 17h30 een speciale sessie gericht op de commerciële en industriële energiegebruikers waar wordt ingegaan op issues als het vermarkten van flexibiliteit en het vergroenen van de energie inkoop. Het programma voor deze sessie kunt u hier vinden.

EMART wordt dit jaar tegelijkertijd met de European Utility week georganiseerd. De EUW is een van de grootste jaarlijks terugkerende congressen over energie in Europa. Meer dan 12.000 bezoekers worden verwacht.

VEMW-leden krijgen kosteloos toegang tot EMART Energy en de European Utility week op 3, 4 en 5 oktober. Deze actie geldt exclusief voor VEMW-leden die zich uiterlijk 1 oktober 2017 via de speciale link hebben aangemeld. Die link vindt u in de uitnodiging die u per mail van ons zult ontvangen in week 29 (derde week van juli). Heeft u geen uitnodiging ontvangen, dan kunt u zich richten tot Thessa de Ridder: 0348-484 350 of tr@vemw.nl. Wilt u meer informatie over het congres, dan kunt u terecht bij Frits van der Velde: 0348-484 350 of fvdv@vemw.nl.