sep 2017
vrijdag
22
VEMW, Houttuinlaan 12 in Woerden / VEMW

VEMW Basiscursus Elektriciteit en Gas

De VEMW Basiscursus Elektriciteit & Gas is een zeer goed beoordeelde, tweedaagse cursus die alle aspecten omtrent energie behandelt. Heeft u behoefte aan verdieping hierover, bijvoorbeeld vanwege een functiewisseling, vanwege ontwikkelingen in uw organisatie omtrent energie, of om slagvaardiger te zijn bij energievraagstukken? Of heeft u (nieuwe) collega’s voor wie een uitgebreide introductie in de complexe wereld van energie interessant zou kunnen zijn?

In de Basiscursus komen zowel de dagelijkse praktijk als beleidsmatige aspecten met betrekking tot energievraagstukken aan bod. De cursus biedt een overzicht van het Nederlandse en Europese Energiebeleid en de positie van de zakelijke energiegebruiker in de energiemarkt. De inkoop van elektriciteit en gas en de technische zaken met betrekking tot elektriciteits- en gasaansluitingen komen ruimschoots aan bod. Kortom, de Basiscursus biedt een goede basis om alle relevante aspecten van zakelijke elektriciteits- en gasafnemers beter te begrijpen. 

VEMW is hét kenniscentrum en dé belangenbehartiger voor de zakelijke energie- en watergebruiker. Onze, jarenlang opgebouwde, kennis vormt een gedegen basis voor deze cursus. De tweedaagse Basiscursus wordt in het najaar van 2017 in Woerden gegeven. Wij hebben deze cursus zélf, in overleg met leden van VEMW, samengesteld. De cursus wordt geleid door Hans Grünfeld, algemeen directeur en gegeven door Eric Picard, adviseur, Jacques van de Worp en Frits van der Velde, senior beleidsadviseurs. Het volledige programma kunt u binnenkort downloaden. 

Data en tijd 

  • 22 & 29 september 2017
  • 9.00 tot 16.30 uur

Kosten en deelname
Kosten zijn voor leden van VEMW € 750,- en voor niet-leden van VEMW € 1.250,- exclusief BTW per persoon (inclusief cursusmateriaal en lunches).

Aanmelden
U kunt uw interesse voor de Basiscursus kenbaar maken door het inschrijfformulier via de website in te vullen. 

Annulering en verhindering
Bij verhindering is een plaatsvervanger van harte welkom. Tot en met 11 september 2017 kunt u kosteloos annuleren. Na deze datum kan geen creditering meer plaatsvinden.

Locatie
VEMW
Houttuinlaan 12
3447 GM Woerden
Tel.: 0348 – 48 43 50

Graag nodigen wij u, of uw medewerkers, van harte uit om aan deze cursus deel te nemen. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Eric Picard 0348 484 370 of ep@vemw.nl).