sep 2017
vrijdag
01
VEMW, Houttuinlaan 12 in Woerden / VEMW

Waterlunch Chemicaliënvrije waterbehandeling in de industrie

Op vrijdag 1 september 2017 organiseert VEMW de Waterlunch ‘Chemicaliënvrije waterbehandeling in de industrie’. Tijdens deze lunchbijeenkomst staat een technologie centraal die voorkomt dat kalk en ijzeraanslag, scaling en biologie in koel- en productieprocessen optreedt. Een innovatieve technologie waarbij geen chemicaliën worden toegepast. Toepassing van deze oplossing maakt het tevens mogelijk om water te besparen en installaties minder frequent te reinigen. Tijdens de bijeenkomst wordt u bijgepraat door de leverancier, een gebruiker én de overheid.

Namens de leverancier, het bedrijf Pathema, zal Mark Boeren ingaan op de ins en outs van de technologie, de voordelen voor de watergebruiker én de wijze waarop de technologie bij bedrijven kan worden ingezet. Vanuit het perspectief van de watergebruikers zal Luc Wuijts van Lamb Weston/Meijer, wereldwijd actief als producent van aardappelproducten, ingaan op de toepassing van de technologie op hun locatie in Bergen op Zoom. Luc zal meer vertellen over de beweegredenen van het bedrijf om de technologie toe te passen en hun ervaringen daarmee. Hij zal daarbij antwoord geven op de vraag of de verwachtingen zijn waargemaakt.  

Ook de overheid mag in onze ogen niet ontbreken. Een vertegenwoordiger van Rijkswaterstaat zal daarom na afloop van de presentaties een reactie geven op de technologie, in het licht van het huidige en toekomstige overheidsbeleid op het gebied van water(kwaliteit). Wil u weten of deze duurzame technologie ook voor u interessant is? Dan is deze waterlunch dé gelegenheid die u niet wilt missen: schrijf u snel in!

Programma
11:45 Ontvangst met lunch
12:00 Aanvang programma
14:30 Afsluiting

Download hier het programma in pdf.

Deelnemen
Wilt u de Waterlunch bijwonen, dan kunt zich vanaf nu inschrijven voor de bijeenkomst! Deelname aan de Waterlunch is gratis en voorbehouden aan leden die zich vooraf  hebben ingeschreven. Wij stellen het op prijs indien u zich met niet meer dan twee personen per lidbedrijf aanmeldt.